Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul echipei Dinamo, Flavius Stoican, înaintea meciului cu Rapid: Meci de tradiţie, în care vrem să arătăm bine, să câştigăm fiecare duel

Flavius Stoican

Tehnicianul echipei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să dea dovadă de inteligenţă şi de spirit de sacrificiu la partida cu Dinamo, din Liga 1, conform news.ro.

“Un meci cu câteva caracteristici: meci de tradiţie, în care vrem să arătăm bine, să câştigăm fiecare duel, vrem să ne batem pentru fiecare mingem să obţinem un rezultat pozitiv. Este un meci – şi aş vrea să obţinem un rezultat pozitiv – să confirme şi jocul drumul bun pe care suntem începând cu meciul de la Arad. Sunt convins că va fi un meci de luptă, în care trebuie să fim inteligenţi, să avem sacrificiu, pentru că sunt convins că vom avea în spate o senzaţională galerie care ne va duce spre un rezultat pozitiv. Încercăm să fim realişti şi să vedem că se poate şi mai mult. Vom trage linie la finalul acestui campionat şi vom încerca în play-out să obţinem cât se poate de mult. Suntem în urmăriea celor din faţa noastră. Şansele noastre sunt destul de mari să scăpăm direct de retrogradare”, a spus Stoican.

El a precizat că are unele probleme de lot şi a menţionat că îşi doreşte toate punctele în ultimele etape ale sezonului regulat. “Suntem la momentul acesta 22 de jucători de câmp în lot. Avem pe Grigore şi Mihaiu cu probleme, iar ieri a acuzat probleme şi Ivanov, sper să nu fie grav. Noi ne dorim tot ce se poate, dacă se poate să luăm nouă puncte, nouă puncte. Depinde doar de noi cum intrăm în teren, cât de mult de dorim. Ne trebuie în momentul acesta sută la sută minte. Trebuie să fim concentraţi sută la sută şi rezultatele vor veni. Rapidul se vede o echipă bună, cu suporteri foarte apropiaţi de ei, o echipă care a făcut o repriza a doua foarte bună cu CFR Cluj, Mihai Iosif nu cred că va fi îndepărtat de la Rapid. Dar e posibil orice. Cred că au şanse foarte mici sau spre zero să meargă în play-off cei de la Rapid. Sunt convins că va fi o atmosferă senzaţională din punct de vedere al celor două galerii şi ai noştri ne vor împinge spre un joc consistent”, a mai afirmat tehnicianul.

Dinamo va întâlni FC Rapid, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20.30, în etapa a XXVIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.