Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Telefonul tău se mișcă greu? Urmează acești pași și vei vedea diferenţa

telefon

Dacă observi că telefonul tău nu mai funcţionează aşa cum trebuie, că se blochează în aplicaţii, iar unele nu se mai deschid deloc, este timpul să îl resetezi la configuraţia iniţială. Vei vedea că merge mult mai repede şi că bateria o să te ţină mai mult.

Un prim pas ar fi să îţi faci un backup al datelor de pe telefon sau tableta. Intră în settings/backup and restore şi selectează backup. Astfel îţi vei salva o copie a tuturor datelor esenţiale din telefon, de la numere de telefon, la sms-uri, aplicaţii etc.

După ce te-ai asigurat că ţi-ai salvat datele din telefon, nu uita să îţi notezi toate conturile şi parolele acestora, pentru că le reinstala ulterior.

Pentru fotografii, poți Photos de la Google. Este o aplicaţie gratuită care îţi salvează toate fotografiile în cloud, nelimitat. Atenţie, dacă nu le salvezi, fotografiile, video-urile şi muzica din telefon se vor pierde. O solutie excelenta este sa le muti pe un SDCard sau in cloud, pe un Google Drive sau Dropbox. Asta daca nu ai cumva activat serviciul Google Photos.

Cum sa iți resetezi telefonul

Din settings selectează “Factory data reset”. Va dura cîteva minute ca telefonul să se reiniţializeze.

Instalează din nou contul tău personal şi apoi mergi în Backup and restore şi apasă pe Restore. Îţi va va instala pe telefon toate setările avute anterior.

Reporneşte telefonul şi vei vedea diferenţa.

Reiniţializarea la setările din fabrică este o măsură excelentă pe care ar fi bine să o aplici de fiecare dată după ce ai instalat un update major de software.

Asta pentru că noul sistem de operare nu elimină complet software-ul anterior, în momentul update-ului. Aşa se face că aplicaţiile, dedicate sistemul anterior de operare, nu vor funcţiona la nivelul optim, scrie gadgetreport.ro.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.