Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tensiuni în PNL. Mărul discordiei: listele pentru consiliile locale!/ Familia Nicolescu, monopol pe PNL Sector 6

Facebook
pnl

Scandal mare în Partidul Național Liberal pe lista Consiliului Local al Sectorului 6. Mai mulți liberali cu ștate vechi în partid sunt nemulțumiți că Ciprian Ciucu, candidat la funcția de primar al sectorului 6, a pus monopol pe listă și a ocupat primele poziții de consilieri locali PNL cu membrii familiei Nicolescu, foști pedeliști.

Cine este familia Nicolescu? Lucian Dubălaru este fost pedelist și nașul lui Radu Nicolescu, consilierul lui Orban pe probleme de IT și fiul lui Daniela Nicolescu, la randul ei Secretar de Stat la Ministerul Economiei.

Ciprian Ciucu vrea acum să-i răsplătească pe cei din familia Nicolescu și i-a pus în capul listei pe Lucian Dubălaru și Adina Nicolescu, soția lui Radu Nicolescu.

Daniela Nicolescu a fost numită secretar de stat la Ministerul Economiei, după ce fiul doamnei Nicolescu, Radu, a fost desemnat consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului Ludovic Orban. Daniela Nicolescu este secretar general al Organizației de Femei Liberale și fost consilier local în Sectorul 6. Ea a devenit membră a PNL după fuziunea cu PDL, fostul partid înființat de Traian Băsescu.

Radu Nicolescu  a avut un rol important în campania electorală pentru prezidențiale. Firma Etis Design, pe care el o deține împreună cu mama sa, a sponsorizat postările Facebook despre acțiunile electorale ale lui Iohannis și ale PNL, potrivit unei analize făcute de Europa Liberă. Firma a cheltuit cel puțin 25.000 de lei pentru promovarea unor postări ale filialelor PNL din București, Vrancea, Bacău, Neamț, Botoșani, Prahova, Vaslui sau Buzău.

Radu Nicolescu deține, potrivit declarației de avere, 4 terenuri în București, 5 apartamente, o casă de vacanță, un autoturism BMW. Este acționar la firmele Nidac Impex SRL și Etis Design SRL și membru în asociațiile Arta Regală și Coaliția Națională pentru Modernizarea României.

În plus, Nicolescu este și șeful filialei sector 6 a Coaliției pentru Modernizarea României, ONG-ul condus de controversatul Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.