Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Titlul mondial rămâne în România! Neînvinse de patru ani, Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar și-au spulberat din nou competiția / UPDATE - Aur și la proba 8+1

newsbucuresti.ro
canotaj

Campioanele olimpice la canotaj, deja campioane mondiale şi europene la dublu vâsle, Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar şi-au continuat supremaţia înregistrând, duminică, a 26-a victorie consecutivă în finala Campionatelor Mondiale de la Belgrad, scrie news.ro.

Neînvinse din 2019, româncele s-au impus detaşat, cu timpul de 06 min 46 sec 94/100 și au cucerit astfel medaliile de aur în proba de dublu vâsle feminin. Simona şi Ancuţa, care au condus cursa de la început până la final, au fost urmate de echipajele din Lituania şi SUA..

Aceasta este prima medalie de aur a României la Mondialele de la Belgrad, după cele trei medalii obţinute în finalele de sâmbătă, argint la patru rame feminin (Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu şi Amalia Bereş), bronz la dublu rame feminin (Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel) şi la dublu vâsle feminin, categorie uşoară (Mariana-Laura Dumitru şi Ionela Cozmiuc).

content-image

UPDATE, ora 15.30 - Încă un aur pentru România la CM de canotaj, la 8+1 feminin

Echipajul de 8+1 feminin (W8+), format din Ioana Vrînceanu, Roxana Anghel, Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Amalia Bereş, Magdalena Rusu, Adriana Adam, Iuliana Buhuş şi Ştefania Petreanu, a câştigat medalia de aur la Campionatul Mondial de canotaj.

Sportivele din barca de 8+1 feminin, care şi-au asigurat şi prezenţa la Jocurile Olimpice de la Paris, au fost urmate e echipajele din SUA şi Noua Zeelandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.