Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic alternativ pe Centura Călimăneşti, DN 7CC, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi

g4media.ro
caderi pietre

UPDATE 17:00

Circulaţia rutieră pe DN7CC - Centura Călimăneşti, reluată, duminică după-amiaza, pe un singur sens de mers

Bucureşti, 23 apr /Agerpres/ - Circulaţia rutieră pe DN7CC - Centura Călimăneşti a fost reluată pe un singur sens de mers, dirijat cu semafoare electrice, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pe pagina sa de Facebook.

"Începând cu ora 14:45, se circulă pe un sens de mers, dirijat cu semafoare electrice, pe DN7CC - Centura Călimăneşti. Vă rugăm circulaţi cu atenţie şi respectaţi semnalizarea rutieră temporară", notează duminică CNAIR.

Circulaţia rutieră pe DN7CC - Centura Călimăneşti - a fost închisă în noaptea de 18 spre 19 aprilie, din cauza unei alunecări de teren cauzată de precipitaţiile abundente din ultima perioadă, care a blocat traficul rutier.

"Circulaţia rutieră a fost închisă noaptea trecută, pentru toate categoriile de autovehicule pe DN7CC, Centura Călimăneşti, din cauza unei viituri care a antrenat copaci şi pietre pe partea carosabilă. Circulaţia rutieră a fost deviată pe DN7. Secţia de Drumuri Naţionale Vâlcea acţionează pentru eliberarea drumului cu utilaje şi personal propriu, dar viitura este încă activă, circulaţia rămânând închisă până când se pot asigura condiţii de circulaţie în siguranţă", au anunţat reprezentanţii companiei, pe Facebook.

Miercuri seara, respectiv pe 19 aprilie, circulaţia rutieră pe DN7CC - Centura Călimăneşti a fost reluată, începând cu ora 19:00.

"Pentru desfăşurarea acţiunilor de îndepărtare a efectelor alunecării de teren, au fost dislocate utilaje şi autocamioane de la Secţia de Drumuri Naţionale Vâlcea şi de la Secţia de Producţie a DRDP Craiova. S-a apelat la alpiniştii utilitari pentru rănguire şi la administratorul fondului forestier pentru tăierea şi îndepărtarea arborilor rupţi sau care prezentau risc pentru muncitori. Au fost transportaţi peste 2000 metri pătraţi de pământ din zona alunecării", a scris CNAIR tot pe Facebook.

Ulterior, s-a închis din nou circulaţia, deoarece, din cauza alunecărilor de teren din ultima perioadă de pe DN7CC - Centura Călimăneşti, exista pericolul să cadă pietre de dimensiuni mari pe partea carosabilă.

Ca urmare, circulaţia rutieră a fost închisă sâmbătă seara, 22 aprilie, începând cu ora 21:30, iar traficul a fost deviat pe DN7, prin oraşul Calimăneşti.

Știrea inițială

Circulaţia rutieră este restricţionată duminică pe DN 7CC - Centura Călimăneşti, la km 3+150 de metri, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea semafoarelor electrice, a precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.