Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic BLOCAT și TREI VICTIME, pe un drum național - Trei autoturisme făcute PRAF de un TIR

breaking news stiripesurse.ro

Trei autoturisme și un TIR au fost implicate, luni, într-un accident pe DN 65, între localităţile Scorniceşti şi Negreni, din judeţul Olt. Potrivit Centrului Infotrafic, trei persoane au fost rănite, iar circulația este blocată în zonă pe ambele sensuri, conform Mediafax.

Accidentul s-a produs luni pe DN 65, între localităţile Scorniceşti şi Negreni, din judeţul Olt, anunță polițiștii. Potrivit acestora, șoferul TIR-ului nu a păstrat distanța față de mașina din față, pe care a lovit-o, iar aceasta a fost proiectată pe sensul opus, unde s-a lovit de alte două autoturisme.

Citește și: Cazul Sorina SCHIMBĂ Codul de procedură civilă - Copiii care REFUZĂ custodia sunt trimiși șase luni la psiholog

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 65, între localităţile Scorniceşti şi Negreni, judeţul Olt, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme şi un TIR. Acesta din urmă, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă, a lovit din spate autoturismul care circula în faţa sa, care la rândul său a fost proiectat pe sensul de mers opus, unde a intrat în coliziune cu alte două autoturisme care circulau regulamentar. În urma impactului au rezultat trei victime, cu leziuni uşoare din primele verificări”, informează reprezentanții Poliției Române.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră este blocată pe DN 65 pe ambele sensuri de mers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.