Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, victorie URIAȘĂ în instanță: a câștigat procesul cu foștii militari

romaniatv.net
traian basescu nervos

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost dat în judecată de asociațiile militarilor în rezervă, după ce a declarat că pensiile speciale reprezintă furt. Judecătoria Sectorului 5 a decis că Traian Băsescu nu trebuie să își ceară scuze pentru afirmațiile sale.

Citește și: Cutremur în Sistem, după abrogarea unui articol cheie: concediul medical ar putea să NU mai fie plătit

″În general, suntem împotriva pensiilor speciale, care sunt furt. Indiferent cine are pensii speciale fură bani. Nu sunt pensii rezultate din contribuţie. Sigur, îi vedem la televizor, ne povestesc cum sunt ei cu arma la picior, dorm cu puşca în pat şi de asta trebuie să aibă pensii speciale, uitând să ne spună că marea lor contribuţie la securitatea României a fost că erau la munci agricole înainte de Revoluţie, strângeau porumb prin Insula Mare a Brăilei şi deodată şi-au dat seama că le trebuie pensii speciale”, spunea atunci Traian Băsescu, potrivit Agerpres. Discuţia din Parlament se referea, la momentul respectiv la acordarea unei indemnizaţii aleşilor locali pentru limită de vârstă.

Afirmaţiile sale au determinat însă 5 organizaţii ale militarilor în rezervă – Liga pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari, Federaţia Militarilor din România, Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din Ministerul Apărării Naţionale, Asociaţia Ofiţerilor în Rezervă şi Asociaţia Romil - să îl cheme în judecată pe fostul preşedinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.