Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, despre Dan Barna: 'OLAF-ul este obligat să se sesizeze. Ce o căuta omul ăsta la candidatura la Cotroceni? E un neînțărcat'

captură video
Traian Basescu multime

Traian Băsescu a comentat, joi, la B1 TV, dezvăluirile făcute de Rise Project privind eventuala implicare a liderului USR, Dan Barna, în fraude europene. DLAF a anunțat că face o anchetă cu privire la proiectele derulate de firma lui Barna.

"Nu e de comentat. Atâta timp cât e o cercetare și nu o acuzație, ce să comentăm. OLAF verifică informațiile astea. Au fost exagerate din punct de vedere al discuției publice. OLAF-ul este obligat să se sesizeze", a spus fostul președinte.

Citește și: Justiție oarbă! Doi torționari au fost achitați de instanță

Pe de altă parte, Traian Băsescu a făcut precizări și cu privire la afirmațiile lui Dan Barna cu privire la PNL, despre care președintele USR spune că se grăbește să pun un guvern de tranziție.

"Cred că asta e cea mai gravă parte a declarației, că-l omoară grija de erodarea PNL-ului. Deci obiectivul USR-ului pare erodarea PNL-ului. Mi se pare o abordare copilărească. Ce o căuta omul ăsta la candidatura la Cotroceni? E un neînțărcat", a mai precizat europarlamentarul PMP.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.