Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, mesaj crucial pentru băsiști: Ce le cere liderul PMP

basescu-nasul.tv

Liderul Partidului Mişcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a anunţat luni, la Constanţa, că pentru scrutinul din 5 iunie se aşteaptă ca listele de candidaţi ai partidului să primească votul unui segment semnificativ al electoratului românesc.

"La locale, mizez pe băsişti şi pe cei dezamăgiţi de modul în care a decurs guvernarea locală până cum", a declarat Traian Băsescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

În opinia sa, la Constanţa, reprezentanţii PMP reprezintă soluţia corectă în alegerile locale pentru că provin din cadrul singurului partid nou ai cărui membri, în proporţie de 85 %, nu au mai făcut politică şi îmbină entuziasmul tinereţii cu experienţa celor mai în vârstă.

Citește și: BARBARIE în România! Câini băgați în lada frigorifică pentru a fi uciși / VIDEO

"Aceste alegeri locale marchează un moment extrem de important pentru partidul nostru şi pentru ţară. Noi am răspuns acestui comandament al societăţii de a avea candidaţi nepătaţi, aşa cum doreşte electoratul. Spre exemplu, în perspectiva alegerilor, peste 60 de parlamentari au cerut să se înscrie în PMP dar noi am închis partidul, preferând să nu avem grup parlamentar, cu dificultăţile de rigoare ce decurg de aici, de a nu avea dreptul la reprezentanţi în secţiile de votare. Este momentul de sinceritate acum. Noi am făcut o ofertă onestă către români, întrebarea este dacă vom primi acelaşi gen de răspuns de la electorat. Venim cu oferta de a vota oameni curaţi care nu au făcut compromisuri cu administraţia coruptă. Îl avem pe Claudiu Palaz la Constanţa şi nu văd niciun impediment să nu obţină voturi. Nu mă bucur pentru ce li s-a întâmplat lui Radu Mazăre şi lui Nicușor Constantinescu dar afirm că trebuie un alt fel de administraţie şi Palaz nu a umblat cu pui şi cadouri să cumpere electoratul, ci să convingă comunităţile locale să voteze proiecte şi idei", a afirmat Băsescu.

Citește și: A fost condamnată la 40 de ani de închisoare pentru că a pierdut o sarcină: Cum a fost salvată după 5 ani de detenție

El a subliniat că PMP "pune pe primul loc interesele comunităţii şi pe urmă interesele partidului".

"Noi propunem un partid nou, cu obiective noi şi cu un nou mod de abordare a politicii, în favoarea comunităţii. Misiunea pe care mi-am asumat-o eu este să dau înapoi electoratului încrederea pe care mi-a dat-o el în cariera politică. Este o obligaţie morală pe care o am şi o întorc, încrederea pe care o am şi cu care am fost învestit în funcţiile în care am fost ales şi nu numit adică: de două ori deputat, de două ori primar general al capitalei şi de două ori preşedintele României", a mai subliniat Traian Băsescu, amintind că la alegerile prezidenţiale, de fiecare dată, constănţenii l-au declarat câştigător la vot, titrează agerpres.ro.

Citește și: Ea e topmodelul care și-a ucis iubitul milionar: De ce l-a împușcat / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.