Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transfer de SENZAȚIE pentru CSM București: Nora Mork, multiplă campioană europeană și internațională, a semnat cu echipa bucureșteană

Telegraf
Nora Mork

Nora Mork (27 de ani) a anunțat pe contul său de Instagram că a semnat pentru CSM București. Este vorba despre un contract pentru o perioadă de doi ani și începe din vară.

Citește și: Săracele bănci bogate: BCR și-a majorat PROFITUL NET cu 80% mai mult decât anul precedent

„Sunt entuziasmată să anunț că am semnat un contract pe doi ani de zile cu CSM București, un club care crede în mine și în calitățile mele. Sunt mai motivată ca niciodată să să mă întorc pe teren, să mă dezvolt ca jucătoare alături de unele dintre cele mai bune handbaliste ale lumii. Am așteptări mari de la echipă și cred că putem obține lucruri importante împreună în sezoanele următoare. Acum vreau să mă concentrez pe restul sezonului ca jucătoare a lui Gyor. Credeți-mă, mă voi bucura de fiecare minut petrecut alături de colege și de fani”, a scris Mork pe Instagram.

„Mă simt uşurată în ceea ce priveşte viitorul meu, am pace. CSM Bucureşti este o echipă foarte bună, care va fi şi mai bună”, a declarat Nora Mork, informează Mediafax.

Citește și: Anunț BOMBĂ pentru Darius Vâlcov - CNATDCU a ADMIS sesizarea privind teza sa de doctorat, care ar fi plagiată

Nora Mork își încheie colaborarea cu Gyor, după trei sezoane. Interul dreapta nu a mai jucat însă de un an din cauza unei accidentări. În februarie 2018, Nora Mork a fost operată pentru a pentru a treia oară la ligamentele genunchiului drept.

Ea va înlocui o altă norvegiancă pe poziția de inter dreapta, pe Amanda Kurtovic, cedată la Gyor. Dintre jucătoarele de elită care evoluează pe acest post, Nora este cea mai scundă, 1,67 metri înălțime.

Nora Mork este campioana mondială, triplă campioană europeană și medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio. Mork evoluează la Gyor din 2016, reușind să triumfe în Liga Campionilor în sezoanele 2016/2017 și 2017/2018.

Citește și: Noi detalii ies la iveală despre 'escrocul și intoxicantul' Donald Trump: Ce i-a făcut, de peste 500 de ori, fostului său avocat

În ianuarie 2018, vedeta handbalului feminin norvegian a fost implicată într-un scandal legat de difuzarea unor fotografii intime ale jucătoarei. Handbalista a fost supărată de faptul că unii dintre componenţii echipei naţionale masculine a Norvegiei au lăsat să circule fotografii nud ale jucătoarei, piratate din telefonul mobil al acesteia.

În ultimii ani, ea s-a bătut frecvent cu Cristina Neagu pentru titlul de cea mai bună handbalistă a lumii.

Citește și: Traian Băsescu, ipoteză INCENDIARĂ, după ultima măsură a lui Dragnea: Se pregătește o DICTATURĂ

În Norvegia, Nora Mork nu a dat detalii despre valoarea noului contract, dar a susţinut că a primit o ofertă mai bună decât la Gyor. 'A fost greu să spun nu, dar nu de aceea am ales Bucureştiul. Cel mai important lucru pentru mine este că clubul poate câştiga Liga Campionilor. Va fi o echipă 'nebună' bună în sezonul următor. Cred că echipa are cea mai bună şansă de a câştiga”.

Dacă şi Cristina Neagu va accepta oferta de prelungire a contractului, atunci CSM Bucureşti ar oferi, foarte probabil, cea mai tare linie de 9 metri a ultimului deceniu în handbalul feminin: Cristina Neagu - Andrea Lekic - Nora Mork.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.