Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei persoane din Dâboviţa au fost reţinute, o autoutilitară şi alte bunuri indisponibilizate, în urma percheziţiilor la hoţi de lemne

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Poliţiştii au reţinut trei persoane şi au indisponibilizat mai multe bunuri, printre care o autoutilitară, în urma celor 15 percheziţii efectuate vineri dimineaţă la hoţi de lemne din zona Pucioasa, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis Agerpres. ''În urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă pe raza localităţilor Pucioasa, Brăneşti şi Aninoasa, poliţiştii au indisponibilizat mai multe bunuri folosite la comiterea infracţiunilor, un autovehicul, 2 atelaje hipo, 26 metri cubi de material lemnos şi 7.850 de lei'', conform sursei menţionate.

De asemenea, trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă să fie prezentate magistraţilor pentru dispunerea de măsuri preventive. La activităţi au participat şi reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Dâmboviţa.

Percheziţiile au vizat persoane bănuite că, în perioada octombrie 2017 - ianuarie 2018, ar fi tăiat ilegal şi ar fi sustras material lemnos din fondul forestier de pe raza comunei Brăneşti. Ancheta vizează şi persoane care ar fi achiziţionat material lemnos de la bănuiţi. Prin activitatea infracţională s-ar fi creat un prejudiciu estimat la 35.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.