Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tudor Chirilă ar putea ajunge în ÎNCHISOARE. Precizările POLIȚIEI în urma bătăii în care a fost implicat cântărețul

tudor chirila

Tudor Chirilă ar putea să ajungă în închisoare în urma bătăii în care a fost implicat. El a recunoscut miercuri, 27 martie, că l-a lovit pe un bărbat, după ce acesta i-ar fi adresat injurii. Polițiștii au fost chemați de urgență la locul scandalului, iar acum efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, infracțiune care l-ar putea duce în închisoare pe Chirilă de la 6 luni la 5 ani sau să fie amendat.

Citește și: Patriarhul Daniel trage un semnal de alarmă în privința avorturilor: 'Vom pieri ca popor'

„În jurul orei 11.00, prin apel 112, Secția 1 Poliția a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a avut o divergență, cu un alt bărbat, pe care îl cunoaște de mai mult timp. Persoana a reclamat că o fost lovită. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Bărbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au precizat într-un comunicat de presă reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Citește și: DEZAMĂGITOR Cum și-a jignit Simona Halep echipa: Cuvintele care spun totul despre româncă - VIDEO

Conform infracțiunii după care polițiștii cercetează cazul „lovire sau alte violențe” Tudor Chirilă ar putea fi amendat sau chiar să ajungă în închisoare. Iată la ce se referă infracțiunea de „lovire sau alte violențe”:

„(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.

(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.”

Citește și: Tudor Chirilă REVINE cu detalii despre scandalul MONSTRU în care a fost implicat: 'Nu e ok că l-am pălmuit pe individul ăla' .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.