Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UEFA pune piciorul în prag - A deschis o anchetă după abuzurile rasiste asupra lui Ibrahimovic la Belgrad

UEFA a anunţat că a deschis o anchetă disciplinară după ce Zlatan Ibrahimovic, atacantul echipei italiene de fotbal AC Milan, a fost ţinta abuzurilor rasiste săptămâna trecută, la Belgrad, cu ocazia meciului împotriva formaţiei Steaua Roşie, din cadrul competiţiei Europa League, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Presa sârbă a dezvăluit că Ibrahimovic, care are origini bosniace, a fost insultat de un individ aflat într-o lojă VIP a stadionului Stelei Roşii, în cursul partidei care a avut loc pe 18 februarie.

"Un inspector de etică şi disciplină a fost desemnat să efectueze o anchetă disciplinară cu privire la incidentele care au avut loc în timpul şaisprezecimilor de finală ale Europa League", precizează UEFA într-un comunicat.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Niciun fan nu a putut asista la partida respectivă, din cauza restricţiilor legate de Covid-19, iar Ibrahimovic a luat loc în tribune, alături celelalte rezerve ale lui AC Milan.

Clubul Steaua Roşie i-a cerut scuze lui Ibrahimovic, într-un comunicat dat publicităţii săptămâna trecută, precizând că va colabora cu autorităţile pentru a-l identifica pe vinovat.

Meciul de la Belgrad, contând pentru prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League, s-a încheiat la egalitate, 2-2, Ibrahimovic rămânând în tribună până la final.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.