Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Clotilde Armand reacționează: 'Nu sunt eu. Seamănă, dar nu răsare'

Agerpres
Clotilde Armand

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a reacționat la imaginile pe care România TV, le-a difuzat, vineri seara, și în care o femeie care seamănă cu ea intră în camera în care erau depozitați sacii cu voturile de la alegerile locale.

Armand spune că femeia despre care România TV susține că ar fi ea nu este ea! Primarul de la Sectorul 1 are un mesaj și pentru Marcel Ciolacu, cel care le-a cerut procurorilor să o rețină, alături de soțul ei.

Citește și: IMAGINILE care o ÎNGROAPĂ pe Clotilde Armand: A intrat în sala cu voturi, a început să le numere

”Câteva precizări pentru televiziunele care difuzează imagini cu “Clotilde cu mâna pe voturi!" și spun că eu aș fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă dar nu răsare.

Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3), sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache și ale avocatului acestuia de a distrage atenția de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile și nimeni nu-i crede. Pentru că Justiția nu minte. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acționa în judecată pe toți cei care sunt părtași la manipularea aceasta grosolană.

Văd că s-a grăbit și președintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle. Ciolacu, schimbați-vă ochelarii.”, e mesajul lui Clotilde Armand.

Citește și: Marcel Ciolacu, după imaginile INCREDIBILE cu Clotilde Armand: 'Demisia Armand! Și apoi pe mâna procurorilor' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.