Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimele cuvinte ale Regelui Mihai pentru nepotul său, fostul principe Nicolae

www.realitatea.net
Regele Mihai Principele Nicolae

Scandal imens în Casa Regală a României. Principele Nicolae a fost înlăturat de la succesiunea la tron în 2015, iar acum câteva zile s-a ajuns chiar la poliţie. Nicolae a vrut să-şi viziteze bunicul care se află în ultimele sale momente de viaţă, dar nu i s-a permis. Şeful Casei Regale, Andrew Popper, a dezvăluit cum s-a ajuns la o asemenea situaţie.

Vezi şi: Din NEFERICIRE, vești PROASTE despre Regele Mihai: Șeful Casei Majestății Sale a fost OBLIGAT să facă TERIBILUL anunț

"Nu ştiu dacă l-a iertat pe Principele Nicolae. Putem ierta, dar nu putem uitat, e una din expresiile Majestăţii Sale. A spus clar că nu vrea să îl vadă pe Principele Nicolae. A fost autentică excluderea lui Nicolae din linia de succesiune. El a luat această decizie. Majestatea Sa a semnat actul în prezenţa membrilor Consiliului Regal. Eu nu am fost acolo, eram la New York, la un tratatemnt medical. A fost o decizie fermă a Majestăţii Sale, iar documentul a fost semnat de Majestatea Sa", a spus Popper în emisiunea România 9, de la TVR, moderata de Ionuţ Cristache.

Citește și: Premierul le-a tăiat ”leafa”: Cine va primi mai puțin odată cu rectificarea bugetară și cui a hotărât Mihai Tudose să dea mai mulți bani

Acesta a dezvăluit ce l-a nemulţumit pe Regele Mihai la Principele Nicolae şi de ce ultimul nu ar mai avea nicio şansă să-şi vadă bunicul. "Nicolae a fost acuzat de paternitatea unui copil conceput în afara căsătoriei. Acesta a fost unul dintre motive. Nu a rezolvat această problemă la cererea Majestăţii Sale. Nicolae a acceptat decizia în scris.

Citeşte şi: Rex Tillerson a ajuns, în SECRET, în România

I s-a explicat de către Principesa Margareta că Majestatea Sa nu vrea să îl vadă şi că ar fi periculos medical, un posibil şoc. A acceptat la telefon, a fost rezonabil la telefon. Eu nu cred să existe niciun motiv să i se dea permisiunea să-l viziteze pe Rege. Doar într-un mod excepţional, dacă Majestatea sa cere acest lucru, doar aşa se poate întâmpla", a mai spus Popper.

Andrew Popper a adăugat că Regele Mihai i-a acordat inițial fostului principe o subvenție din partea familiei regale, menționând că Nicolae rămâne nepotul său, dar că ulterior acei bani i-au fost retrași, deoarece fostul principe nu și-a respectat obligațiile ce-i reveneau. "Nicolae Medforth-Mills nu și-a respectat angajamentele asumate. El s-a întors în România și s-a implicat în activități care nu erau potrivite, care creau confuzie. Este vorba despre perioada octombrie-noiembrie 2015. Regele a luat legătura cu e și i-a spus că din cauza nerespectării cerințele impuse, i se retrage subvenția".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.