Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din NEFERICIRE, vești PROASTE despre Regele Mihai: Șeful Casei Majestății Sale a fost OBLIGAT să facă TERIBILUL anunț

www.hyperflash.ro
Regele Mihai

Ies la iveală amănunte tulburătoare despre starea de sănătate a Regelui Mihai. Şeful Casei regale a făcut dezvăluiri şocante despre Majestatea Sa. În direct la TVR, Andrew Popper spune că Regele Mihai este într-o stare foarte precară de sănătate.

Citește și: Premierul le-a tăiat ”leafa”: Cine va primi mai puțin odată cu rectificarea bugetară și cui a hotărât Mihai Tudose să dea mai mulți bani

"Starea Majestăţii Sale e foarte precară. Medicii încearcă să îi aline durerile. Previziunile sunt imposibile. Sunt momente bune sau proaste. Situaţia s-a stabilizat. Are momente când e conştient, are momente când e mai puţin conştient", a spus Popper în emisiunea România 9, de la TVR, moderata de Ionuţ Cristache.

Citeşte şi: Rex Tillerson a ajuns, în SECRET, în România

Acesta a dezvăluit de ce nu s-a mai dat niciun buletin medical despre starea de sănătate a Majestăţii Sale sau vreo imagine actuală cu Regele Mihai. "Şi noi am vrea un comunicat medical, dar medicii elveţieni nu o pot face. Legea elveţiană nu îi lasă să dea comunicate de acest gen. E foarte normal să nu se mai dea poze cu Majestatea Sa. Nu e într-o stare bună. S-a degradat fizic. Aşa s-ar ataca demnitatea Majestăţii Sale. Nu vrem ca Majestatea Sa să fie amintit prin aceste imagini neplăcute. Nu are niciun sens să publicăm fotografii cu degradarea fizic. Ar fi ceva morbid. În martie l-am văzut ultima dată. L-am găsit liniştit şi multumit sufleteşte, împăcat cu cele lumeşti", a mai spus Popper.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.