Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Umilință totală pentru o bancă din România! Răspunsul unui client, somat să-și justifice banii: 'Mai întâi, o să f** niște prostituate, în Olanda'

sozcu.com.tr
amsterdam cartier rosu felinare

Un client al Băncii Transilvania ar fi fost scos din sărite de faptul că reprezentanții acesteia i-ar fi cerut să își justifice banii, motiv pentru care ar fi trimis un mesaj verde-n față cu planul lui de cheltuieli.

În mesajul ce circulă pe internet, românul ar fi explicat pe șleau ce ar face cu banii personali.

„Ținând cont că este vară și e perioada concediilor, fiind și după perioada de carantină, îmi doresc foarte mult să mă distrez, motiv pentru care voi călători în Olanda, unde prostituția este legală, să f** niște prostituate. Probabil că, până în Olanda, voi face același lucru în Austria și Germania”, ar fi scris românul, potrivit Antena1.

Gabriela Firea: am refăcut o lucrare lăsată în paragină 40 de ani! Podul Grant era în pericol de prăbușire

Clientul Băncii Transilvania nu s-ar fi oprit aici cu detaliile. El s-a referit și la consumul de droguri, tot în Olanda. În plus, el le-ar fi sugerat și reprezentanților băncii să consume prăjituri cu marijuana, în speranța că „se vor trezi”.

„Apoi, tot în Olanda, drogurile fiind legale, doresc să consum marijuana, hașiș și aș încerca și niște ciuperci. În Olanda, am auzit că au și niște prăjituri bune cu marijuana, pe care v-aș sugera să le încercați și voi, că poate vă treziți și nu mai impuneți oamenilor să dea declarații tâmpite în baza unor proceduri idioate, pentru a justifica ce fac cu banii lor personali”, ar mai fi scris clientul scos din sărite.

Românul ar fi înșiruit și alte două planuri, pentru finalul mesajului său către Banca Transilvania.

„Bineînțeles, dacă nu am hârtie igienică și tot am atâția bani, probabil că îmi voi face damblaua și mă voi șterge la c** ca bogătașii cu câteva sute de euro… Restul banilor sunt pentru a-mi împrumuta prietenii și a face cheltuieli inutile, ca ulterior să regret banii”, și-ar fi încheiat el mesajul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.