Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un avertisment din Texas: foametea din Venezuela nu-i așa departe de România Satanei de Teleorman!

george mioc

E asurzitoare tăcerea opoziției zisă „de dreapta” după publicarea ordonanței lăcomiei PSD, o ordonanță care împinge țara și mai adânc în faliment.

Venezuela pare departe de București, dar de aici, din Texas, se vede foarte bine unde duce amestecul de comunism, populism și corupție: o țară relativ bogată, plină de resurse petroliere și cu o agricultură prosperă, moare acum de foame, la propriu.Puțin știu, dar Venezuela, pe lângă petrol, a avut o agricultură prosperă și era exportator de alimente. Azi, magazinele din Caracas arată ca pe vremea lui Ceaușescu, în România. Să nu credeți că un dezastru precum cel din Venezuela se petrece peste noapte. El e construit pas cu pas, cu măsuri luate chipurile pentru „popor” și împotriva „capitaliștilor care sug sângele poporului”.

Este exact ceea ce face acum regimul Satanei de Teleorman în România.

Aproape întreaga comunitate de afaceri s-a unit împotriva ordonanței lăcomiei PSD și a cerut discutarea ei în CSAT, fiindcă distrugerea economiei este o chestiune de siguranță națională. Ce răspuns a primit comunitatea de afaceri? Klaus Iohannis nu s-a dus la ședința de guvern în care a fost adoptată ordonanța lăcomiei, a preferat să plece la Sibiu în mini-vacanța de Crăciun, și nici nu a introdus subiectul pe ordinea de zi a CSAT.

În loc să se bată cu minciunile populiste ale PSD, liberalii și Iohannis – politicieni care susțin că ar fi de dreapta – au lăsat propaganda plătită de Dragnea să înșele electoratul. Ca antreprenor care înțelege mersul economiei, le spun românilor că nu vor beneficia nici de  gaze mai ieftine, nici de dobânzi mai mici. Dimpotrivă. De gazele ieftine vor beneficia doar câțiva afaceriști apropiați lui Dragnea, precum Ioan Niculae. Investițiile în extragerea resurselor din Marea Neagră vor fi blocate, spre bucuria Gazprom, care vrea ca România să nu-și exploateze resursele și să rămână dependentă de gazele rusești. Unii investitori se vor retrage, discret, iar cei care doreau să vină în România vor înțelege că nu sunt bine primiți. Pentru români, asta înseamnă teleormanizarea țării: se vor găsi locuri de muncă bine plătite fie la stat, fie peste hotare. Alternativa va fi să primești ajutor social și să muncești zilier, la negru, practic un iobag pe moșiile „investitorilor pesediști”.

După ordonanța lăcomiei pesediste toate se vor scumpi: taxa aplicată companiilor din energie va duce la majorări de prețuri în cascadă care vor ajunge până în prețul pâinii, taxa aplicată companiilor de comunicații va crește tarifele de internet și telefonie, iar fiecare operațiune cu banca – de exemplu banalul comision de întreținere a unui cont curent - va costa mai mult.

Nu Dragnea va plăti, nu banca, ci fiecare român!

În loc de concluzie, am o întrebare pentru guvernarea Ciumei Roșii: ce ați făcut cu banii de la buget, cum ați ajuns la final de noiembrie la un deficit de 25 de miliarde de lei, fără precedent de la criza din 2010 până azi? N-ați construit nimic. Un spital n-ați început să ridicați. Abia ați finalizat 61 de kilometri de autostradă la care se lucrează la șase, șapte, ani. V-ați bătut joc de banii strânși de la contribuabili: ați furat,v-ați mărit vouă salariile și ați împărțit pensii speciale jandarmilor, securiștilor și slugilor voastre fidele.

Ca să vă achitați nota de plată a desfrâului ați emis ordonanța lăcomiei și distrugeți economia României!

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.