Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Neamț a fost reținut de polițiști și apoi plasat sub control judiciar, după ce și-ar fi tâlhărit fosta soție, din gelozie

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat din Târgu-Neamț, județul Neamț, a fost reținut de polițiști și apoi plasat sub control judiciar, după ce și-ar fi tâlhărit fosta soție, din gelozie. Individul a băgat-o în mașină și i-a luat telefonul să îi citească mesajele, anunță MEDIAFAX.

Incidentul a avut sâmbătă, în zona unei farmacii din orașul Târgu-Neamț. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost luată cu forța de fostul soț, cu care era divorț, și băgată în mașina lui.

Citește și: Un cunoscut analist îl spulberă pe Florin Cîțu: Cât de ridicol poți să fii?

„Din anchetă au reieșit indicii că, în timp ce femeia se afla în apropierea unei unități farmaceutice din Târgu-Neamț, soțul său, în vârstă de 38 de ani, din comuna Bălțătești, județul Neamț, cu care se află în proces de divorț, ar fi exercitat acte de violență asupra acesteia și ar fi introdus-o cu forța în autoturismul său. În continuarea activității infracționale, acesta i-ar fi sustras telefonul mobil, după care a părăsit locul faptei”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, pentru MEDIAFAX.

Potrivit unor surse, din gelozie, bărbatul i-a luat telefonul pentru a-i verifica mesajele și imaginile.

În acel moment, soția s-a dat jos din mașină și s-a dus la portiera lui pentru a-și recupera telefonul, însă bărbatul a trântit portiera și i-a prins degetele, după care a plecat cu tot cu telefonul femeii.

Citește și: Atac de ultimă oră la USR: Rareori am văzut ceva mai josnic, mai politicianist și mai dezgustător! .

După incident, femeia l-a reclamat pe fostul soț la Poliție.

Oamenii legii l-au reținut pe individ pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată, însă instanța a decis măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile pe numele său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.