Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat vine cu o propunere HALUCINANTĂ: Vrea internet în toate cârciumile

camera deputatilor, vot

Propunere revoluţionară din partea unui deputat. Acesta vrea ca în toate, birturile sau restaurantele din România să existe internet.

Un deputat vrea o lege care să oblige toate instituţiile publice şi localurile din ţară să ofere internet gratuit clienţilor. Astfel, fiecare proprietar de birt, restaurant, bar sau club va fi nevoit să îşi facă abonament la internet pentru a-l putea oferi mai departe clienţilor. Acelaşi lucru vor trebui să îl facă şi primăriile, spitalele, şcolile şi instituţiile publice.

Citeşte şi: Cabral, mesaj sfâșietor după moartea jurnalistei de la PRO TV

În plus, actul normativ obligă fiecare instituţie publică fie că este primărie, spital, şcoală sau secţie de poliţie să ofere internet gratuit. Parlamentul este una dintre instituţiile publice care oferă deja internet gratuit atât celor care lucrează în clădire cât şi vizitatorilor. "Ideea accesului gratuit la internet este de fapt o prelungire firească în epoca în care trăim noi a dreptului constituţional la informare. Accesul gratuit la internet nu înseamnă numai distracţie, înseamnă, în primul rând informaţie", a spus Mihai Sturzu, deputat independent, iniţiatorul legii, conform Digi 24. Legea urmează să intre în dezbaterea Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.