Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar cere mai mulți bani europeni

Victor NEGRESCU

În discuțiile avute miercuri în Comisia de Bugete din Parlamentul European, europarlamentarul Victor Negrescu a atras atenția asupra nevoii de a centra bugetul european pe prioritățile cetățenilor europeni.

Laura Bretan a făcut din nou spectacol la 'America's Got Talent'

"Discuțiile despre bugetul european au fost amânate din cauza Brexit, dar se pare că nu am înțeles mesajul transmis de oameni. Cetățenii au nevoie de mai multă Europă, dar vor rezultate, vor să știe unde se duc banii europeni, vor o dezbatere reală despre bugetul european. Trebuie să le arătăm oamenilor că avem aici o viziune clară despre viitorul buget european și că finanțăm ceea ce este în interesul oamenilor: crearea de locuri de muncă, securitatea cetățenilor, industria, agricultura europeană sau dezvoltarea noilor tehnologii" a declarat europarlamentarul social-democrat.

Victor Ponta dă atacul DECISIV: acuzații penale GRAVE pentru Cioloș și tehnocrați

În intervenția sa, europarlamentarul a criticat Comisia și Consiliul European pentru tăierile făcute în bugetul european.

"Comisia și Consiliul vin cu noi priorități, dar nu oferă bugetul necesar pentru implementarea lor. Vrem să luptăm împotriva șomajului în rândul tinerilor, dar nu evaluăm dacă soluția noastră are rezultate. În același timp, externalizăm bugetul european către diferite fonduri, fără însă ca fondurile să ajungă într-adevăr la oameni" a concluzionat europarlamentarul Victor Negrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.