Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un hoț de mașini s-a rătăcit și a declanșat o alertă de securitate pe Aeroportul Ben Gurion din Israel

Adevarul
oameni aeroport

Un hoț de mașini palestinian a trecut duminică printr-un punct de control în drum spre principalul aeroport din Israel, a anunțat poliția, declanșând o alertă de securitate până când a fost prins. Autoritățile au spus că acesta s-a rătăcit, nu o tentativă de atac.

În cel de-al doilea incident de acest fel din septembrie, o înregistrare video care a circulat pe rețelele de socializare a arătat pasageri din terminalul de plecări al aeroportului Ben Gurion ghemuindu-se lângă bagajele lor în timp ce se auzeau instrucțiuni prin difuzoare, potrivit Mediafax.

Poliția a declarat că suspectul, un palestinian aflat ilegal în Israel din Cisiordania ocupată, a sosit la punctul de control al aeroportului într-o mașină furată și a forțat drumul spre terminalul principal, ceea ce a dus la o scurtă urmărire în care a fost împușcat și arestat.

Ca și în cazul incidentului anterior, se crede că suspectul a luat un viraj greșit de pe autostrada principală Tel Aviv-Ierusalim, au declarat oficialii israelieni, citați de Reuters. Acest lucru a însemnat că tentativa sa de fugă l-a adus la una dintre cele mai protejate obiective ale țării.

„Se întâmplă aproape în fiecare săptămână”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Tensiunile sunt ridicate pe fondul creșterii numărului de atacuri de stradă în Israel și a raidurilor militare în Cisiordania. Violențele au contribuit la ascensiunea extremei drepte care probabil va juca un rol important în viitorul guvern israelian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.