Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider ALDE vrea ca demnitarii să aibă tratament preferențial după episodul Tăriceanu la permise

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa, sare în apărarea lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta a fost prins sărind coada la Serviciul de Permise Auto, deși înaintea lui se aflau circa 1.000 de persoane. În opinia liderului ALDE Timiș, Parlamentul ar trebui să dea o lege care să permită demnitarilor să nu stea la cozi pentru că „au alte atribuții mai importante”. Cucșa a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a sărit coada la Permise… „din respect”, deoarece ar fi putut să trimită un consilier să îi ridice permisul de conducere. Președintele ALDE Timiș nu a explicat, însă, dacă acel consilier ar fi trebuit să apară și în poza de pe permisul de conducere în locul președintelui Senatului.

Citeşte şi: BOMBĂ la PRO TV: Vedete concediate după ce două emisiuni au fost scoase din grilă

„Călin Popescu Tăriceanu a fost să își ridice permisul personal, deși putea să își trimită un consilier. Din respect a mers personal, înainte de program și nu văd înaintea cui a intrat să își ridice permisul din moment ce nimeni nu avea dreptul să intre. Hai să vedem care e problema, că un om a mers să își ridice permisul sau că e coadă? Hai să rezolvăm să nu mai stea oamenii ăia la coadă”, a spus Cucșa. Întrebat dacă personal ar apela sau a apelat vreodată la o pilă sau vreo relație pentru a rezolva o problemă precum cea a permisului de conducere, Cucșa a răspuns: „Dacă aș fi al doilea om în stat, cu siguranță aș avea atribuții mai importante pentru stat decât să stau la o coadă pentru a ridica permisul de conducere.”

Citeşte şi: A şocat o lume întreagă: O celebră prezentatoare a izbucnit în lacrimi, în direct / VIDEO

Președintele ALDE Timiș a insistat că Parlamentul ar trebui să voteze o lege care să permită demnitarilor să sară coada. „Ar trebui să fie reglementată din punct de vedere legal. Înseamnă că este o lipsă care trebuie reglementată. Sunt 2-3 persoane în stat – primul om în stat, al doilea om în stat, premierul – care în mod normal au alte atribuții. (…)Mi se pare normal să existe o lege prin care să se permită accesul demnitarilor de rangul unu, doi, sau cum vreți să îi denumiți dumneavoastră – președintele României, președintele Senatului, premierul – să poată să meargă să își ridice permisul pe perioada mandatului, pentru a nu împiedica alte activități pe care le au din punct de vedere administrativ”, a repetat Cucșa, conform tion.ro.

Citeşte şi: Un mare artist român a murit: Melodia care l-a făcut celebru și pe care o știu toți / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.