Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer de tir, aproape de comă alcoolică, a fost prins în trafic în Ialomița

radar

Un şofer de TIR a fost depistat în trafic, pe DN2A în judeţul Ialomiţa, în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice, el având o concentraţie de 2,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează marţi IPJ Ialomiţa. Coma alcoolică se instaleaza la o alcoolemie de 3-4 mg/l.

La data de 1 noiembrie, în jurul orei 10,00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în flagrant, pe DN2A, în afara localităţii Misleanu, un şofer în timp ce conducea un ansamblu auto, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

"În urma controlului poliţiştii au constatat că şoferul este un bărbat în vârstă de 53 de ani, din judeţul Brăila, iar în urma testării cu aparatul Drager a reieşit o valoare de 2,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea determinării concentraţiei de alcool în sânge", a informat sursa citată.

Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.