Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer din Gorj și-a parcat bolidul de lux pe două locuri destinate persoanelor cu handicap

parcare

Un șofer din județul Gorj și-a parcat mașina pe două locuri destinate vehiculelor persoanelor cu handicap, în fața mall-ului din Târgu-Jiu, spre nemulțumirea unui trecător care a fotografiat mașina de lux și a postat imaginile pe internet, potrivit Mediafax.

Fotografiile cu autoturismul de lux parcat pe două locuri destinate persoanelor cu dizabilități au fost postate, marți, pe o pagină de Facebook, numită „Probleme rutiere în Târgu-Jiu și Gorj”. Acestea sunt însoțite de comentariul „ Viorel de pe Mahala parchează și pe locurile cu handicap?! Bravo Praleo, așa este când ești ABCD Ursul...".

Reacțiile internauților, pro și contra, nu au întârziat să apără.

„Ăștia care tot aveți timp să faceți poze, veniți dracu' la mine să vă angajez. (...) Parcă sunteți angajați la Poliție. Dacă omul a parcat greșit, nu este o crimă", a spus unul dintre utilizatorii rețelei de socilizare.

Citește și: ULTIMA ORĂ - Meteorologii au făcut anunțul: 17 județe sunt vizate

„Vai, incredibil cum a putut să parcheze în halul ăsta, dar voi ăștia care parcați pe trecerile de pietoni (...) că doar nu ieșeau toți oamenii cu dizabilități în alea 20 de minute cât a stat omul parcat, mai aveți să îl dați la știri, că în rest este poza pe toate grupurile! Sigur ăla care a făcut poza e rupt de foame, cât despre invidie nu mai zic, dacă era unul cu o Dacie nici nu observați că a parcat așa", a comentat un alt internaut.

„Pentru 20 de minute ți-aș recomanda să faci schimb cu o persoană cu handicap.(...) Toți <ăștia> care nu aveți habar cu ce se mănâncă veți deveni foarte justițiari când veți deveni la rândul vostru sau cineva din familia voastră o persoană cu handicap (nu vă doresc, dar unii cred în Dumnezeu, Buddha, Karma și altele)", a scris o altă persoană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.