Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Vosganian a plecat din PNL, dar se mai cere o demisie în partid

Votul din Senat în cazul lui Varujan Vosganian a tulburat apele în PNL. Liberalii nu se multumesc doar cu demisia lui Vosganian. La Iași, fostul prefect a cerut demisia senatorului Dumitru Oprea în urma votului în cazul lui Varujan Vosganian. „E copilul care tot bagă băţul prin gard şi i se pare că ograda de dincolo e mai frumoasă“, este replica celui vizat.

Copreşedintele filialei municipale a PNL, Dragomir Tomaşeschi (ex-Forţa Civică), a cerut, printr-o postare pe contul său de Facebook, demisia senatorului Dumitru Oprea din Senat şi din funcţia de copreşedinte al filialei judeţene a PNL.

Tomaşeschi îi reproşează lui Oprea o poziţie duplicitară atât în ce-l priveşte, cât şi în privinţa cererii DIICOT de începere a urmăririi penale împotriva lui Vosganian. „Vă rog să vă daţi demisia din Senat şi din cealaltă funcţie de copreşedinte PNL“, i s-a adresat Tomaşeschi lui Oprea.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Oprea s-a declarat îngrijorat de votul din Senat în favoarea lui Vosganian. Răzpunzându-i lui Tomaşeschi tot pe Fa­cebook, senatorul a lăsat să se înţeleagă că a preferat să nu participe la vot. „Luni, în Par­lament, văzând cum stau lucrurile, marţi seara am luat drumul Iaşului. Aşa că...Eu îi propun lui Tomaşeschi să devină senator, preşedinte de filială şi tot ce vrea. E copilul care tot bagă băţul prin gard şi i se pare că ograda de dincolo e mai frumoasă. Năravul din fire nu are lecuire. Ce să zic? Pe mine nu mă deranjează ce spune el şi cred că lumea vede unde există ceva de spus şi unde e vorbă goală şi îi dă ce merită“, a spus Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.