Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești BUNE pentru bucureșteni - WI-FI gratuit în spații și instituții publice din Capitală

internet

La propunerea Primarului General, Consiliul General a aprobat proiectul privind demararea proiectului WI-FI gratuit in Bucuresti. Proiectul a fost aprobat cu 37 de voturi pentru, 7 abtineri si 2 voturi impotriva.

Descoperire INCREDIBILĂ în fața Ministerului Justiției: Un șarpe de jumătate de metru, în centrul Capitalei


„Din dorinta de a asigura cetatenilor si organizatiilor acces mai facil si mai rapid la servicii publice si la informatii, precum si pentru promovarea obiectivelor turistice si sociale din Bucuresti, propunem Consiliului General un proiect de Hotarare privind aprobarea de principiu pentru demararea unui proiect privind oferirea de internet gratuit prin tehnologia Wi-Fi in spatii publice din Bucuresti. Acordul de azi este necesar pentru realizarea studiului de fezabilitate, care ne va oferi solutiile tehnice, precum si indicatorii economici, care vor fi ulterior supusi aprobarii Consiliului General.
Proiectul urmareste in principal promovarea obiectivelor aflate in administrarea Municipiului Bucuresti(parcuri, gradini publice, spitale, muzee etc), asigurarea accesului rapid al cetatenilor la informatii si servicii publice electronice dar si imbunatatirea accesului la internet, prin cresterea gradului de acoperire a retelelor de comunicatii electronice de mare viteza in banda larga.”, transmite Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.