Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedeta echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, se relaxează la piscină, după ce a fost acuzat că a încălcat regulile sanitare

cristiano ronaldo portugalia

Jucătorul vedetă al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a apărut combativ ca de obicei într-o postare pe social media vineri, la o zi după ce a fost acuzat de încălcarea regulilor impuse de guvernul italian privind combaterea coronavirusului, scrie dpa, potrivit AGERPRES.

''Nu lăsa ceea ce nu poţi face să stea în calea a ceea ce poţi face'', a scris acesta pe contul său de Instagram, postând şi o fotografie în care apare zâmbind şi relaxându-se lângă o piscină.

Ronaldo (35 ani) s-a izolat la domiciliul său din Torino de miercuri, când a fost testat pozitiv la coronavirus şi a părăsit cantonamentul naţionalei Portugaliei înaintea meciului cu Suedia, din Liga Naţiunilor.

Cristiano Ronaldo, fotbalistul lui Juventus, a încălcat protocolul sanitar când a părăsit cantonamentul naţionalei Portugaliei şi s-a întors la Torino, a afirmat joi ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

Testat pozitiv pentru Covid-19 între două meciuri ale Portugaliei din Liga Naţiunilor, atacantul a părăsit cantonamentul echipei reprezentative pentru a reveni la Torino.

Într-o emisiune a postului Rai Radio 1, Vincenzo Spadafora a fost întrebat dacă Ronaldo a încălcat protocolul sanitar. "Da, cred că da, dacă nu au existat autorizaţii specifice din partea autorităţii sanitare", a răspuns ministrul.

Cristiano Ronaldo a fost al treilea jucător al selecţionatei Portugaliei care s-a infectat cu Covid-19 în perioada de două săptămâni rezervată meciurilor echipelor naţionale, după fundaşul Jose Fonte (Lille) şi portarul Anthony Lopes (Lyon).

Fotbaliştii lui Juventus au fost plasaţi în izolare miercuri seară după ce mijlocaşul Weston McKennie a fost testat pozitiv la Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.