Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești proaste pentru Luis Suarez: Fostul star al Barcelonei ar putea avea nevoie de o proteză la genunchi

AS English - Diario AS
Luis Suarez

Atacantul uruguayan Luis Suarez ar putea avea nevoie de o proteză din cauza osteoartritei de la genunchiul drept, a declarat miercuri preşedintele clubului brazilian de fotbal Gremio, Alberto Guerra, citat de EFE.

La un eveniment cu fanii echipei din Porto Alegre, Guerra a declarat că situaţia atacantului în vârstă de 36 de ani este ''gravă'' şi că ''posibilitatea implantării unei proteze'' la genunchi este luată în considerare, conform Agerpres.

''Sunt multe injecţii, multe medicamente şi se ajunge la o limită şi când eşti la limită nu se ştie'', a punctat Guerra, dar fără a anticipa retragerea atacantului vedetă al clubului din Porto Alegre.

Potrivit portalului GZH, Suarez va avea o întâlnire cu Consiliul de administraţie al lui Gremio în zilele următoare pentru a ajunge la un acord de a părăsi echipa.

Fost atacant al echipelor Ajax, Liverpool şi FC Barcelona, Suarez joacă la Gremio de la începutul acestui an şi în cele 26 de partide disputate a marcat 14 goluri şi a oferit opt pase decisive. El are un contract cu Gremio până în decembrie 2024.

Uruguayanul, care a jucat şi la Atletico Madrid, are de mai mult timp probleme la genunchiul drept.

În 2020, a fost supus unei operaţii de menisc, pe când juca la Barca, şi a devenit indisponibil pentru mai multe luni. La clubul catalan (2014-2020) el a reuşit cele mai mari performanţe: patru titluri, patru cupe, Liga Campionilor (2015), Supercupa Europei şi Cupa Mondială a Cluburilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.