Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul sectorului 6 a demisionat

gabriel petrea

gabriel petreaViceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea, anunță pe contul său de Facebook că a demisionat din funcție joi, 19 noiembrie.

„A fost o perioada în care am învățat foarte multe lucruri. Port un respect deosebit celor din administrația publică locală precum și cetățenilor din Sectorul 6. Sunt foarte multe lucruri care trebuie îndreptate și cred că fiecare dintre noi poate contribui la binele comunității. Rămân un partener de dialog implicat în proiectele din Sectorul 6. Mă voi lupta în continuare pentru ideile și proiectele în care cred. Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au sustinut în această poziție și mi-au acordat încrederea lor. Voi rămâne același Gabriel Petrea pe care l-ați cunoscut.”, scrie Gabriel Petrea.

Demisia sa din funcție nu a rămas netaxată de către adversarii politici. Prima reacție a venit de la Ștefan Enache, președintele Mișcării Populare Sector 6.

„Domnule Gabriel Petrea nu vă mulțumesc! Nu vă mulțumesc pentru demisia de astăzi, deși exprimă recunoașterea incompetenței, deoarece este mult prea târziu să mai poată fi reparat ceva în acest mandat. Ați încercat un joc ieftin, de precampanie, dar și acesta incomplet. Pentru ca acesta să fi fost complet, era necesar să apară pe langa demisia dumneavoastră și cele ale colegilor dumneavoastră de partid care sunt la conducere direcțiilor din Primăria Sectorului 6. În același timp cu demisiile trebuiau prezentate cetățenilor sectorului 6 și scuzele dumneavoastră pentru bătaia de joc din toată aceasta perioadă în care alături de „prim-ministrul sectorului 6” și de PNL ați administrat autoritatea locală, motivarea scuzelor fiind incompetența, interesele personale, sau reaua voință. Fără cele enumerate mai sus, demisia dumneavoastră de astăzi nu poate fi numită nici măcar joc ieftin, ci doar o prostioară. Apreciez sinceritatea dumneavoastră când spuneți că sunt multe lucruri care trebuie îndreptate dupa mandatul dumneavoastră, dar nu pot să nu mă întreb: dacă ați conștientizat toxicitatea dumneavoastră și a colegilor dumneavoastră în administrația sectorului 6, de ce nu ați demisionat mai demult?”, a declarat Ștefan Enache, potrivit unui comunicat de presă remis de MP Sector 6.

Gabriel Petrea este secretar general al Tineretului Social-Democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.