Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta anunță BOMBA în Parlament și face oferte de transfer către PSD-iști: O să îi blocăm biroul lui Dragnea

ponta pro romania

Liderul Pro România, Victor Ponta, anunță că se va înființa, în Camera Deputaților, un grup al deputaților independenți care se va numi Pro Europa. El a spus că în cazul în care Dragnea va încerca să pună bețe în roate, atunci deputații Pro România îi vor bloca biroul.

”A apărut în Monitorul Oficial decizia 85 din 13 februarie 2019 decizia privind formarea unui grup de independenți. Ni se spune foarte clar că putem să ne constituim un grup parlamentar al independenților, nu al Pro România pentru că partidul nu a participat în alegeri. Vom forma acest grup care se va numi Pro Europa, ca să nu fie nicio confuzie.

Am semnat documentul prin care 21 de deputați trec în acest nou grup parlamentar și așteptăm pe oricine cu drag. Orice deputat și senator PSD știe că dacă ai ajuns de la 46% la 23%, cel puțin jumătate dintre ei nu vor mai avea unde să candideze. Noi vom analiza foarte atent să vedem pe cine primim, să nu mai avem surprize neplăcute.

Mâine este Biroul Permanent al Camerei Deputaților și vom depune cererea de formare a noului grup. Dacă din motive obiective președintele Camerei Deputaților va lipsi, atunci o va aproba înlocuitorul. În cazul în care nu se aprobă, atunci o să îi blocăm biroul de președinte al Camerei Deputaților. Avem imunitate, nu ne pot scoate de acolo cu jandarmii. Sper să nu se ajungă la acest lucru.”, a spus Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.