Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îi sare în apărare lui ÎPS Teodosie: 'Prefectura și CJSU Constanța trebuiau să fie mai toleranți, dar și părintele e cam rigid'

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, i-a luat apărarea Înaltpreasfințitului Teodosie, în războiul pe care mitropolitul îl poartă cu autoritățile din Constanța pentru organizarea pelerinajului la Peștera Sfântului Andrei, Ocrotitorul României. Ponta a declarat la Digi 24 că evenimentul nu trebuia interzis, ci trebuiau stabilite clar niște reguli organizatorice, pentru desfășurarea în siguranță a Sfintei Sărbători. Liderul Pro Romania este de părere că a fost vorba despre o lipsă de mediere, acuzându-l pe preasfințitul Teodosie că este „rigid”.

Citește și: Fotografie de ultim moment! Marcel Vela, imagine cu leul apărut în videoclipul lui Dani Mocanu

Eu m-am uitat și la decizia Curții Supreme din Statele Unite și sunt de părere că și un eveniment religios, dacă pui niște condiții foarte clare, poți să-l lași să se desfășoare. E Sfântul Andrei, ... cred că dacă pui niște condiții și verifici acele condiții, poți să-l lași să se desfășoare. Situația a escaladat pentru că din ambele părți s-a mers spre conflict. Cred că și prefectura și CJSU Constanța trebuiau să fie mai toleranți, adică să le permită evenimentul dar să le ceară respectarea unor condiții, așa cum a fost la Sfântul Dimitrie, în București. Dar cred că și mitropolitul, Înaltpreasfințitul Teodosie un om mai rigid. Cred că era nevoie acolo de puțină mediere, dar eu sunt de părere că un astfel de eveniment, dacă pui niște condiții clare, trebuie să-l lași să se desfășoare”, a declarat Victor Ponta.

Citește și: Ludovic Orban îi răspunde lui ÎPS Teodosie: ‘Nu se interzic slujbele. Ele se organizează în anumite condiţii, pentru că este zonă carantinată’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.