Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, despre pastilele de iod: 'Nu cred că vine bomba nucleară și, dacă vine, oricum nu facem nimic cu pastilele alea ridicole'

Fostul premier Victor Ponta consideră că se discută prea mult despre pastilele de iod și prea puțin despre criza economică.

„Toata povestea asta cu pastilele de iod ( ca vine bomba nucleara peste noi si doar cei cu pastila in buzunar scapa) - inca o manipulare ( “prosteala” sa inteleaga toti)”, a scris Ponta, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

„Nu cred ca vine nicio bomba nucleara - si , daca vine, oricum nu facem nimic cu pastilele alea ridicole. Dar trebuie sa vorbim de Ucraina, de Covid , de cum ajutam Moldova cu pastile de iod ( cand ii ajutam in 2014 cu gradinite, spitale si ambulante nu era bine) - doar sa nu vorbim despre inflatie, criza economica, distrugerea firmelor romanesti , birocratie, nepotism, incompetenti in functii inalte, cumparat de avioane vechi si scumpe pt promovare personala samd !”, a adăugat acesta.

„Eu propun sa dam pastilele de iod doar “focilor fericite” - ei trebuie sa supravietuiasca , noi ceilalti nu contam!”, a conchis fostul premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.