Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta rupe tot, la România TV: DEZVĂLUIE ce stă în spatele HAOSULUI din Guvern

Victor Ponta PRO ROMANIA

Fostul premier, Victor Ponta, lansează un atac extrem de dur la adresa PSD-ului şi al lui Liviu Dragnea. Ponta spune că e un haos total în actualul Guvern şi că totul se întâmplă din cauza lui Dragnea pentru că acesta nu a ajuns premier. Mai mult, Ponta de pământ şi cu ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa.

Citește și: Detaliu interesant! Cu ce se ocupă ACUM soția lui Mihai Gâdea

"Aşa o harababură şi haos nu am văzut niciodată. Nici în guvernul lui Boc. E o bătălie politică între Dragnea, Mişa, Vâlcov şi premierul Tudose de partea cealaltă. În 2015 am adaptat Codul Fiscal. Toată lumea a zis că este bun. Acum s-a declanşat o nebunie cu TVA split, impozit pe gospodărie. Totul se întâmplă că Dragnea nu e premier. Sper să îngroape prostia asta. Dacă o adoptă, nu se poate aplica. Aşa e si cu TVA split. E o mare păcăleală la adrea bugetarilor. Au spus că li se cresc salariile cu 25% nu e aşa. Cei din privat nu au garanţia că cei 21% li se pun angajaţilor în cârcă", a tunat Ponta în direct la România TV.

Citește și: Casa Regală face un anunț de proporții! Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Mihai

Şi asta nu e tot. Tirul lui Ponta la adresa premierului nu s-a oprit aici. Ponta spune că măsurile luate de Guvern sunt inaplicabile. "După TVA Split, Dragnea loveşte şi în angajaţi. Dacă eram premier, îl dădeam pe Mişa afară în secunda doi. Codul Fiscal ar trebui să rămână acesta. Bugetul nu se poate aproba, dacă nu ai toate legile în vigoare. Nici dacă Dragnea era premier nu se aplicau aceste lucruri. Nu se pot schimba până în ianuarie 6 milioane de contracte de muncă. Nu poţi să le spui că le dai 25% în plus şi la salariu au 3% sau deloc. Sunt aberaţii care nu s-au făcut în nicio ţară. Nu poţi face revoluţie fiscală fără studiu de impact.

Citeşte şi: IMAGINI ȘOCANTE Momentul EXPLOZIEI în blocul din Lugoj / VIDEO

Dacă îl întrebaţi pe Mişa orice, nu ştie să vă spună. În 4 ani de guvernare am ajutat mediul de afaceri, am strâns bani apoi am dat pe rând. Fac scamatorii ca să nu se prindă oamenii că nu au bani. Mai bine să spună că ne-au păcălit şi minţit. Nu are nicio bază ministrul Finanţelor. Din prima zi a anunţat că se naţionalizează pilonul II pe urmă nu se mai naţionalizează. La Split TVA cred că doar Tel Drum s-a înscris. Mişa repetă politic idei ale lui Vâlcov şi Dragnea. Nu credeam că se poate să fie aşa de rău, aşa haos", a încheiat Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.