Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Peste 17.000 de copii şi părinţi au vizitat Camera Deputaţilor de Ziua Copilului

Inquam Photos - George Călin
Inquam Camera Deputaților plen Parlament

Peste 17.000 de copii şi părinţi au vizitat, miercuri, Camera Deputaţilor, care şi-a deschis porţile cu ocazia Zilei Copilului, anunţă organizatorii.

Instituţia a putut fi vizitată, în regim de gratuitate, între orele 10.00 şi 17.00, de copii şi însoţitorii acestora.

Cei interesaţi au avut posibilitatea să vadă sălile în care se desfăşoară activitatea parlamentară, respectiv "I.I.C. Brătianu", "Take Ionescu", "Unirii", "Al.I. Cuza", "I.G. Duca", "Mihai Viteazul", "C.A Rosetti", precum şi Cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor şi sala de plen.

Citește și: Video| Copii din România şi Ucraina au luat parte la un concurs de pictură despre pace, prietenie şi iubire, la Palatul Victoria

Copiii au participat la mai multe momente distractive şi educative, au jucat în curtea Parlamentului baschet, badminton, minifotbal şi tenis de masă, au primit bomboane şi s-au întâlnit cu personaje din lumea desenelor animate, potrivit Agerpres.ro.

Cei mici au admirat şi un elicopter SMURD aflat în curte, un laborator de conducere defensivă şi o expoziţie de tradiţii militare şi au avut ocazia să străbată un traseu în care a fost simulată, prin indicatoare şi marcaje, circulaţia pe o stradă, cu regulile de circulaţie pentru pietoni şi pentru trotinetele electrice.

Un punct de atracţie l-a reprezentat prezentarea fanfarei militare.

Prima ediţie a evenimentului "Porţi deschise pentru copii" a avut loc în 2007. Acţiunea a devenit, deja, o tradiţie prin care Camera Deputaţilor marchează Ziua Internaţională a Copilului şi oferă vizitatorilor ocazia de a cunoaşte una dintre cele mai importante instituţii ale statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.