Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ambulanță SPULBERATĂ de un șofer: Patru victime, printre care o asistentă și un polițist

www.realitatea.net
ambulanță accident

O ambulanță a fost implicată, miercuri seara, într-un accident produs într-o intersecție din Constanța. Patru persoane au fost rănite și au fost transportate la spital. În ambulanță se afla un polițist local, care însoțise un bolnav psihic ce fusese dus la spital, anunță MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Constanța, în accident au fost implicate o ambulanță și un autoturism. Din primele cercetări ale polițiștilor reiese că ambulanța a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, iar șoferul celeilalte mașini nu i-ar fi acordat prioritate.

Citește și: O nouă lovitură încasată în plin de Liviu Dragnea

Accidentul a avut loc în zona CET, la intersecția străzilor Cumpenei cu Aurel Vlaicu. În urma impactului, ambulanța s-a răsturnat.

Patru persoane au fost rănite ușor, transmite Poliția Constanța. Este vorba de o asistentă și un polițist local, aflați în ambulanță, și de cei doi șoferi.

Citește și: #Rezist, solicitare către Klaus Iohannis: Vă transmitem această scrisoare pentru a vă semnala o mare nedreptate pe care Guvernul României o face .

Ambulanța se întorcea de la Spitalul Palazu Mare unde transportase un bolnav psihic din localitatea Techirghiol, iar polițistul local însoțise pacientul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.