Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cum a fost ridicat partenerul opozantului lui Putin - Acesta ar fi fost dus pe o insulă militară ca să îşi facă stagiul militar

www.realitatea.net
Ruslan Savedinov

Ruslan Şavedinov, de 23 de ani, este un colaborator al organizaţiei lui Aleksei Navalnîi, Fondul de luptă împotriva corupţiei (FBK), clasat anul acest drept "agent al străinătăţii" şi ţintă a unei anchete pentru "spălare de bani".

Citeşte şi: Principalul opozant al Kremlinului denunţă o 'răpire'', după ce un colaborator al său a fost trimis în Arctica

Momentul în care Ruslan Şavedinov este „răpit” de armată, publicat de principalul opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnîi.

Principalul opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, a acuzat miercuri autorităţile ruse că l-au "răpit" pe unul dintre colaboratorii săi, arestat după o percheziţie şi trimis imediat în Arctica pentru a-şi efectua stagiul militar, informează AFP, preluată de Agerpres.

Citeşte şi: ANP a refuzat-o pe Oana Zamfir, de la Antena 3, să facă un interviu cu Liviu Dragnea - A semnalat situaţia unui ministru şi insistă cu demersul său

"Ei au spart uşa lui Ruslan Şavedinov, l-au răpit, l-au urcat imediat într-un avion şi l-au trimis undeva în Arhanghelsk, unde este transportat într-un convoi plin de poliţişti", a declarat marţi Navalnîi pe Twitter, însoţindu-şi mesajul cu o înregistrare video în care se poate vedea cum un tânăr urcă într-un furgon, noaptea şi într-un peisaj înzăpezit, însoţit de oameni în uniformă.

Potrivit lui Navalnîi, tânărul a fost trimis la baza militară de pe insula Novaia Zemlea (Pământul Nou), arhipelag rus din Oceanul Arctic. "El este deţinut în mod ilegal. Un adevărat prizonier politic sau chiar un exilat", a denunţat el miercuri, pe blogul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.