Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cum interpretează Klaus Iohannis rezultatul alegerilor parlamentare: 'PSD rămâne în afara deciziei politice'

fanatik.ro
Ciolacu Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Cotroceni, după alegerile parlamentare, că PSD va rămâne „în afara deciziei politice” pentru următorii 4 ani.

„Rezultatele alegerilor arată că nu există un câștigător clar al acestor alegeri. Iar dacă ne uităm pe rezultatele care momentan se numesc provizorii, dar s-au numărat aproape toate voturile, vedem că Partidul Național Liberal în 2016 obținuse 20%, acum a obținut 25%, deci, o creștere clară. USR, între timp împreună cu PLUS, a obținut în 2016 8%, între timp au crescut la 15%, evident, o creștere. PSD, care obținuse în 2016 45%, a scăzut dramatic la 29%.

Este, deci, clar, dacă adunăm aceste rezultate, că centrul dreapta, partidele de centru-dreapta împreună au obținut peste 50% dintre voturile valabil exprimate. Și pot să vă spun cu toată sinceritatea că acesta a fost obiectivul meu și din acest motiv a trebuit să mă exprim un pic mai des în public în ultimele săptămâni.

În acest fel, PSD poate, în fine, după un ciclu întreg de alegeri – europarlamentare, referendum, prezidențiale – PSD poate să rămână în afara deciziei politice”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: A ieșit Ludovic Orban din cărți? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.