Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Deputat PSD, la România TV, către Ursula von der Leyen: 'La mă-sa și la ta-su să restricționeze curentul și să strigăm Slava Ucraina, cu toții'

Digi24
Ursula vor der Leyen

Comisia Europeană a propus miercuri un nou instrument legislativ şi un Plan de reducere a cererii de gaz la nivel european, în sensul diminuării consumului cu 15% în întreaga Europă până în primăvara următoare. "Toţi consumatorii - administratori publici, clienţi particulari, proprietarii imobilelor publice, furnizorii de energie şi sectoarele industriale - pot şi trebuie să ia măsuri pentru reducerea gazului", argumentează Comisia Europeană, care susţine că va accelera propriul efort de diversificare a surselor de aprovizionare.

Un deputat PSD consideră că anunțul făcut de șefa CE, Ursula von der Leyen, este total nepotrivit pentru România și a avut cuvinte grele la adresa sa.

”Doamna Ursula von der Leyen să restricționeze la mă-sa și la ta-su, gazul și curentul! La mă-sa și la ta-su să restricționeze curentul și să strigăm Slava Ucraina, cu toții!”, a spus Radu Cristescu, deputat PSD, la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.