Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu, după ce Vlad Voiculescu a spus că îi e teamă pentru românii din spitale: 'Sper să nu am nevoie'

Florin Citu Facebook
Florin Citu vaccin

Premierul Florin Cîțu a declarat, vineri, că nu i-ar fi teamă să se trateze în spitalele din România, dar speră, totuși, să nu aibă nevoie. El a precizat că persoane din familie se tratează în spitale publice din România.

Întrebat de corespondentul Aleph News, într-o conferință de presă la Cluj-Napoca, dacă i-ar fi teamă să se trateze în spitalele din România, după ce fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a spus că îi e teamă pentru românii din spitale, premierul Florin Cîțu a spus că nu îi e teamă, dar speră să nu aibă nevoie.

„Am membri din familie internați în spitalele din România. Sunt în spitale din România, nu mergem în altă parte, ne tratăm în România. Nu (îmi e teamă - nr.r.), dar sper să nu am nevoie”, a spus Cîțu.

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat, în prima sa ieșire publică după ce a fost demis, că îi e teamă pentru românii din spitale: „Mi-e teamă pentru oamenii din țara asta, pentru cei care au nevoie de ajutor, mi-e teamă pentru oamenii buni din sistem, care așteptau o schimbare, pentru cei care au văzut că nu mai e nevoie de argumente pentru a te elimina dacă superi prea tare sistemul”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.