Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Kevin Spacey surprinde din nou - A postat un videoclip dedicat persoanelor care se gândesc la sinucidere

www.gotham-magazine.com
Kevin Spacey

Kevin Spacey a publicat un mesaj de Crăciun joi, pentru al treilea an consecutiv, pe canalul său de YouTube, în care starul american îşi exprimă sprijinul faţă de persoanele aflate în suferinţă în perioada sărbătorilor şi care se gândesc la sinucidere, informează DPA, potrivit Agerpres.

Citește și: FENTA de AUR pe care o va încerca Liviu Dragnea în 2021 în Justiție - Se apropie perioada ELIBERĂRII CONDIȚIONATE pentru fostul șef PSD

De această dată, Kevin Spacey a optat pentru o abordare mai serioasă în cadrul mesajului său de Crăciun, spre deosebire de anii 2019 şi 2018, când a distribuit pe reţelele de socializare discursuri mai degrabă amuzante şi autoironice, inspirate de personajul pe care l-a interpretat în serialul "House of Cards", din care a fost concediat în urma unor acuzaţii de agresiune sexuală.

 


Starul american, căzut în dizgraţie la Hollywood după ce Anthony Rapp l-a acuzat în 2017 de agresiune sexuală, a publicat joi un clip video cu o durată de două minute în care a transmis un mesaj de speranţă tuturor persoanelor care se gândesc la sinucidere.

"Dacă te afli într-un loc în care nu mai poţi să rămâi, dacă suferi şi ai nevoie de ajutor, dacă te simţi vinovat sau ruşinat, dacă ai probleme cu propria identitate, dacă eşti cu spatele la zid sau dacă simţi că nu există nicio cale pentru tine, indiferent de situaţie, îţi promit că există o cale şi că în această perioadă, în timpul sărbătorilor şi dincolo de ele, chiar dacă nu simţi acest lucru, există totuşi oameni care te înţeleg şi care pot să te ajute", a declarat Kevin Spacey.

Citește și: Fostul militar britanic Lishman INTRĂ iar sub TUNUL DIICOT, după dosarul Ayahuasca - Este anchetat într-un nou dosar pentru evaziune și spălare de bani

"Nu eşti singur", a adăugat starul american.

Filmat în timp ce stătea pe o bancă în proximitatea unui curs de apă, actorul a dezvăluit că multe persoane l-au contactat în 2020 şi i-au vorbit despre problemele cu care se confruntă.

"Abilitatea mea de a fi acolo pentru ei a devenit cu adevărat posibilă datorită dificultăţilor mele. Şi, deşi a fost un privilegiu să îmi ofer sprijinul, trebuie să vă spun cu sinceritate că acest lucru mi-a depăşit abilităţile. E ceva mai mare decât mine", a adăugat el.

După ce Anthony Rapp a vorbit pentru prima dată în public despre prezumtiva agresiune sexuală la care a fost supus la vârsta de 14 ani, zeci de alţi bărbaţi au formulat în spaţiul public acuzaţii similare la adresa lui Kevin Spacey.

Starul american, care a anunţat că este gay în mesajul în care a negat acuzaţiile lui Anthony Rapp, a negat de asemenea că ar fi avut astfel de comportamente nepotrivite.

Videoclipul publicat joi de Kevin Spacey se încheie cu apariţia pe ecran a numărului telefonic administrat de Suicide Prevention Hotline şi cu o promisiune a celebrului actor adresată persoanelor care se gândesc la sinucidere, în care acesta afirmă că situaţia lor "va deveni mai bună".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.