Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liderul deputaților PSD: Luăm în calcul să nu votăm guvernul până la răspunsul CCR

Facebook
simonis alfred

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a declarat marti, la Parlament, ca social-democratii iau in calcul sa nu participe la votul de învestitură a guvernului Ludovic Orban II până că judecătorii CCR stabilesc daca a fost constitutionala sau nu propunerea pentru a doua oara a lui Orban.

`Am inteles ca a zis Orban ca s-a tergiversat votul de învestitură. Azi a fost unanimitate in BPR, toti au votat pentru, inclusiv PNL. Daca aveau alte propuneri puteau sa faca alta propunere, sau sa se abtina la vot. E doar un spectacol. Cu siguranta nu vom vota acest guvern incompetent , incapabil, aservit grupurilor de interese. Luam in calcul ca pana la raspunsul CCR sa nu participam la acest vot, nu este luata o decizie inca, urmeaza sa mai discutam in perioada urmatoare. Pentru stabilitatea Romaniei nu trebuie sa facem anticipate”, a zis Simonis.

Audierile miniștrilor în comisii vor avea loc în zilele de 17, 18 și 19 februarie. Ulterior, pe 24 februarie, este programat votul în plen, de la ora 16.00.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.