Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, despre violențele de la DNA, de la audierea lui Liviu Dragnea: 'A fost toată jena în toată splendoarea ei în fața DNA'

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Mălin Bot și protestatarul Marian Moroșanu, zis ”Ceaușescu”, au provocat haos, luni, la DNA, când Liviu Dragnea a fost chemat de procurori pentru a fi înștiințat de prelungirea sechestrului în dosarul Tel Drum. S-a lăsat cu violențe cărora le-au căzut victime câteva jurnaliste, dar și simpatizante ale fostului lider PSD.

Marcel Ciolacu a comentat ”spectacolul jenant” din fața DNA și a avut un mesaj și pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban.

”Azi, cu tot regretul, ne-am uitat la un spectacol jenant în fața DNA. Nu a făcut bine nici României, nici oamenilor implicați. A fost toată jena în toată splendoarea ei în fața DNA. Nu credibilizăm așa instituțiile statului. Eu nu comentez nicio decizie a justiției, indiferent că o consider corectă sau nu. Așa ar fi trebuit să facă și domnul Iohannis, să nu atace CCR, și domnul Orban asupra și Avocatul Poporului, dacă ar fi vrut să avem un stat de drept, nu unul folosit de anumiți politicieni.”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu anunță: 'Categoric vor veni și tăierile! Este exclus ca anul acesta să prindem un ban de la PNRR'


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.