Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mesaj DUR transmis lui Iohannis și Orban de românii blocați la granița austro-ungară: 'Ați uitat de voturile noastre sau secțiile de vot nu mai contează?'

romani blocati granita

Mii de români blocați la granița austro-ungară, care vor să se întoarcă acasă din țările afectate de pandemia de coronavirus, au transmis un mesaj dur politicienilor de la București, care au uitat, spun ei, de voturile Diasporei.

"Vrem acasă, vrem acasă! Domnule Iohannis, domnul Orban, ați uitat de voturile noastre sau secțiile de vot nu mai contează? Și noi suntem români, nu uitați de noi! Rușine să vă fie la toată clasa politică", au strigat în cor zeci de români.

Citește și: Gigi Becali, tratament gratuit pentru bolnavii de cancer! Donație impresionantă și pentru ‘Matei Balș’

Ungaria va deschide o rută de tranzit pentru cetăţenii români şi bulgari blocaţi la graniţa austro-ungară, o singură dată în cursul nopţii de marţi, la solicitarea miniştrilor de externe român şi bulgar, a anunţat şeful diplomaţiei de la Budapesta, Peter Szijjarto, pe pagina sa de Facebook, transmit MTI şi Reuters.

Szijjarto a afirmat că a discutat prin telefon cu omologii săi din România şi Bulgaria, care i-au solicitat ca Ungaria să le permită cetăţenilor celor două state să revină acasă.

Ungaria le va permite cetăţenilor români şi bulgari un unic tranzit prin Ungaria pe o rută prestabilită, în cursul nopţii de marţi, a precizat Peter Szijjarto.

Citește și: Un pacient cu Covid-19 internat la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală a refuzat să poarte mască, tușind spre cadrele medicale

Potrivit datelor STIRIPESURSE.RO, românii vor intra în țară prin cele 3 puncte - Nădlac 2, Borș și Cenad, la miezul nopții, ora fiind una estimativă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.