Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nuntă mare în PSD. Premierul Ciolacu e socru mare (video)

Radu Pop
Captura TV
Ciolacu-nunta

Nunta anului în PSD are loc sâmbătă la Buzău, acolo unde premierul și liderul partidului, Marcel Ciolacu, este socru mare, conform Antena 3. Nuntașii vor petrece la Vila Albatros din Buzău, fosta reședință a lui Alexandru Marghiloman, primul premier român care a provenit din județ.

Băiatul lui Ciolacu, Andrei Filip (24 de ani), se însoară cu Alexa Iris (23 de ani). nora lui Ciolacu fiind viitoare doctoriţă. Mirele a terminat Colegiul Național ”B.P.Hașdeu” din Buzău și relația cu viitoarea sa soție ar fi început încă din anii liceului. Cei doi termină aceeaşi facultate de Medicină a Universității „Ovidius” din Constanța.

Familia viitoarei nore a lui Ciolacu este din Câmpulung Muscel, iar Alexa îi calcă pe urme mamei sale, care lucrează tot în domeniul medical, la secția UPU a spitalului din localitate.

content-image

Ciolacu a povestit o discuție cu iubita fiului său.

„Cât timp trăia tatăl meu, ne strângeam cu adevărat mulţi. Am prieteni care nu aveau această tradiţie şi veneau de sărbători la noi în familie. Am menţinut această tradiţie. An de an ne strângem cu toţii. Eu i-am spus iubitei fiului meu. Să ştii regulile de la început: în prima zi de Paşti şi de Crăciun, noi ne strângem cu toţii la Buzău”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.