Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - O furtună a făcut prăpăd în vestul țării: acoperişuri luate de vânt, maşini avariate și un drum blocat

breaking news

Cinci maşini au fost avariate în orașul Hunedoara, după ce bucăţi din acoperişurile unor blocuri au fost smulse de vânt şi au căzut peste autoturisme. Pompierii au mai intervenit, în noaptea de marți spre miercuri, pentru îndepărtarea unor copaci căzuți pe carosabil, care au blocat un drum.

Potrivit ISU Hunedoara, din cauza copacilor puși la pământ de vântul puternic a fost blocat drumul care leagă localitățile Peștiș și Almaș.

„Din cauza fenomenelor meteo periculoase, manifestate prin vânt puternic, în noaptea de 12 spre 13 noiembrie, în municipiul Hunedoara au fost avariate șapte acoperișuri, cinci autoturisme și a fost blocat drumul ce leagă localitatea Peștiș de localitatea Almaș. Până la această oră s-a restabilit circulația dintre cele două localități și s-au asigurat zonele unde acoperișurile au fost afectate”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristian Morar, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Viorica Dăncilă scoate din joben arma secretă: 'a plantat o bombă' în curtea lui Klaus Iohannis

Potrivit acestuia, 11 pompieri militari cu trei autospeciale intervin și miercuri dimineața pentru îndepărtarea efectelor furtunii.

Județul Hunedoara a fost sub avertizare Cod portocaliu de vânt puternic în noaptea de marți spre miercuri. Meteorologii avertizau că vântul va ajunge la viteze de 120-140 km/h.

O nouă avertizare Cod portocaliu de vânt de până la 140 km/h a fost emisă miercuri dimineața de meterorologi pentru zona de munte a județului. Aceasta este în vigoare până la ora 12.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.