Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO: Opulenta de la 'nunta mileniului' a fiicei de interlop nasita de Toni Grebla

nunta

In urma cu cinci ani Ion Barcina isi casatorea pentru a doua oara fiica. La nunta se anunta sa le intreaca pe cele din povesti, avand sa dureze nu trei zile si trei nopti, ci 8 zile. Au fost invitate 800 de persoane, iar mirii au avut 11 nasi, adusi la eveniment cu elicoptere care au survolat apoi nuntasii si au aruncat petale de trandafir din vazduh.

La asemenea eveniment nu puteau sa lipseasca mai toti oamenii politici importanti din judetul Gorj: primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, Doinel Popescu, şeful Evidenţei Persoanelor Gorj.

Citeste si: Finul lui Grebla, declaratii HALUCINANTE la DNA: Trimitem tigancile la furat, la produs, la ghicit

ACUZAȚIILE la adresa Lotului Toni Greblă - șeful masonilor

Judecatorul CCR Toni Mihail Greblă, pe atunci senator şi preşedinte al Comisiei Juridice din Senat, a fost prezent si el la "nunta mileniului", ca doar era nasul fiicei lui Barcina inca d ela prima casatorie.

In prezent Ion Barcina si Toni Grebla sunt cercetati intr-un dosar de coruptie. Toni Grebla este urmarit penal pentru trafic de influenta, iar Ion Barcina pentru cumpărare de influenţă, în formă continuată, constituirea unui grup infracţional organizat (în forma constituirii şi în vederea pregătirii infracţiunii de folosire, la autoritatea vamală, a documentelor vamale de transport sau comerciale falsificate) și dare de mită.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.