Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Prefectul a trimis jandarmi să-i disperseze pe cei 2.000 de români strânși la Aeroportul din Cluj, ca să plece în Germania

Facebook
aglomeratie aeroport Cluj

Sute de oameni care pleacă în Germania la muncă s-au îmbulzit, joi, pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca, iar prefectul Mircea Abrudean a trimis jandarmi care să-i disperseze, pentru respectarea distanţei sociale necesare din cauza coronavirusului.

"Cursele sunt organizate de un operator privat, care a gestionat prost situaţia. I-a adus pe oameni grămadă, în condiţiile în care zborurile charter sunt programate să plece de la 13 la 21 aproximativ. Intră controlat în aerogară, problema e în exterior. Am trimis jandarmi şi forţe ale poliţiei pentru a-i dispersa", a spus prefectul Mircea Abrudean.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat, după decizia Guvernului: Dacă tot au venit acasă, să îi păstrăm și să dezvoltăm agricultura românească

El a mai spus că operatorul privat vinovat de situaţia creată va fi anchetat.

"Oamenii au venit în autocare împreună, în avion vor merge tot împreună. Organizarea aparţine unui operator privat, repet, care va fi anchetat pentru modul în care a gestionat acest lucru. Încercăm să luăm măsurile care se pot lua în acest moment", a mai spus prefectul de Cluj.

Citește și: Lovitură pentru bugetari! Măsura de criză anunțată de premierul Ludovic Orban .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.