Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO PROTEST la Bolintin după CRIMA care a șocat localitatea: Zeci de polițiști și jandarmi intervin, s-a creat zonă specială de siguranță publică

Un protest spontan se desfășoară, miercuri seara, pe străzile din Bolintin Valea, județul Giurgiu, după ce un bărbat, șofer de microbuz a fost omorât în plină stradă. Agresorul i-a cărpat capul cu o piatră, iar, ulterior, judecătorii au decis arestarea acestuia.

Oamenii sunt nemulțumiți că persoane din comunitatea rromă provoacă numai probleme și comit multe infracțiuni în localitate. Primarul se află la fața locului și încearcă să-i calmeze pe oameni.

"Având în vedere evenimentul înregistrat la data de 9 ianuarie a.c., în orasul Bolintin Vale, în care un bărbat a fost agresat și lovit cu o piatră, ulterior decedând, astăzi, în oraș s-au strâns mai multe persoane, pentru a protesta.

În localitate a fost constituită zonă specială de siguranță publică, pentru ca eveninentele să nu escaladeze și să fie asigurat climatul de ordine si siguranță publică.

Pe raza orașului Bolintin Vale sunt prezente forțe din cadrul structurilor Poliției Române și Janandarmeriei Române, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii", anun'[ IPJ Giurgiu.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ ȘOCANTĂ lângă București - I-a crăpat capul cu piatra unui șofer de microbuz, în plină stradă: Judecătorii l-au arestat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.