Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Tragedie pe terenul de fotbal în Europa! Un atacant în vârstă de 28 de ani moare după un infarct în timpul meciului

Twitter
meci fotbal

Atacantul ghanez Raphael Dwamena, fostul jucător al echipelor spaniole Levante şi Zaragoza, a încetat din viaţă sâmbătă, în timpul unui meci din prima ligă a campionatului de fotbal al Albaniei, informează agenţia EFE, conform Agerpres.

Dwamena (28 ani), care evolua în acest sezon pentru formaţia KF Egnatia, s-a prăbuşit pe teren în minutul 24 al partidei cu Partizani Tirana.

Fotbalistul african, cu nouă selecţii în naţionala ţării sale, a fost transportat la spital, după ce s-a încercat resuscitarea sa pe teren, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Raphael Dwamena s-a mai confruntat cu o astfel de problemă pe terenul de joc, în cursul carierei sale. În ianuarie 2020, el a fost operat la Zaragoza şi i-a fost montat un dispozitiv la inimă. Ghanezul nu a mai jucat apoi timp de aproape trei ani, iar medicii i-au recomandat să renunţe definitiv la fotbal, însă Dwamena a insistat să joace din nou.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.